Työ

Suuren ensimmäisen vaikutelman tekeminen

Posted by Vappu

Joku, jolle olet tavannut ensimmäistä kertaa, ei ole kiinnostunut “hyvästä tekosyistäsi” myöhässä. Suunnittele, että saavut muutaman minuutin aikaisin, ja anna joustavuutta liikenteen viivästymiseen tai väärään vuoroon. Aikaisin saapuminen on paljon parempi kuin myöhässä, ja se on ensimmäinen askel kohti suurenmoisen ensivaikutelman luomista.Kasvojen ilmaisut ovat erittäin tärkeitä, kun on kyse hyvästä ensivaikutelmasta. Kuka ei halua, että heidän henkilökohtainen tuotemerkkinsä liittyy positiivisuuteen? Hymyilevä on tämän listan alussa hyvästä syystä. Neljäkymmentäkahdeksan prosenttia kaikista amerikkalaisista kokee, että hymy on ikimuistoisin ominaisuus ensimmäisen tapaamisen jälkeen.Vaikka hymyillen on tärkeää, et luultavasti halua olla raikkaan ja epäitsekkään virnisteen, joka on rapattu kasvosi yli. Hymyile liian laajasti ja se näyttää siltä, ​​että peität hermostuneisuutta. Tai saatat törmätä ylimieliseen. Jopa pieni virne voi mennä pitkälle. Hymyilevä ei vain toista tuntuu mukavammalta ympärilläsi, mutta se myös vähentää stressihormoneja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti terveyteen. Tämä ei ole vain yhden tai kahden tutkimuksen mukaan; hymyilevä korreloi pitkäikäisyyden kanssa. Koska tarve tehdä positiivinen ensivaikutelma voi lisätä stressiä, hymyilee on tapa ottaa reuna pois.Kun katsot jonkun silmässä, hän kertoo, että olet luottavainen ja kiinnostunut siitä, mitä heillä on sanottavaa. Länsimaissa, kuten Yhdysvalloissa, silmäkosketus osoittaa kunnioitusta henkilöön, jonka kanssa tapaat. Se välittää myös kiinnostusta keskusteluun; samoin, kun katselet liikaa, sinusta tulee hämmentynyt. Kuten useimmissa asioissa, se on hyvä ajatus olla liioittelematta sitä; jos et ota taukoja nyt ja uudestaan, silmäsi voidaan katsoa tuijottavaksi, jolla on negatiivisia merkityksiä.

Kättely ja itsensä esittely


Kädenpuristus on kansainvälisesti hyväksytty ammattimaisesti viisautta

Kädenpuristus on kansainvälisesti hyväksytty ammattimaisesti viisautta. Oikea kättely voi antaa luottamusta. Saatat liikkua silmäsi tässä, mutta kädenpuristus on hienoa taidetta. Haluat kävellä linjan välillä, joka puristuu uskomattoman tiukan ja pelättävän kalkkunan välillä. Kun tapaat ihmisiä, joita luotat ja olet tuntenut jo vuosia, kysy heiltä, ​​miten he tuntevat olonsa kättelyn jälkeen ja miten kättelysi tuntuu suhteessa muihin, joita he ovat kokeneet.Haluat, että ensimmäiset seitsemän sekuntiasi joku on tuottava, joten on hienoa heittää verbaalinen esittely, kun tapaat ihmisiä. Jopa jotain niin perusasioista kuin “hyvä tavata”, kun he tervehtivät, voit murtaa jännityksen ja estää sinua pääsemästä tangenttiin. Jos sinulla on vaikea muistaa nimiä, intro on loistava paikka vahvistaa juuri tavanne henkilön nimeä. Sen ei tarvitse olla liian mukana: kun yhteyshenkilösi sanoo: “Hei, olen Amelia,” vastaa yksinkertaisesti: “Suuri tavata sinut, Amelia. Olen Jonah,” sen sijaan, että vain sanoisin: “Hei , Olen Jonah, “vastauksena.

Käytä kehonkieltä

Yksi mielenkiintoinen asia ihmisen psykologiassa: useimmat meistä peittävät vaistomaisesti toistensa kehon kieltä. Ajattele, kuinka tarttuva haukottelu on joukossa ihmisiä. Hymy ystävien välillä on myös tarttuvaa. Itse asiassa on olemassa neuroni, joka vaikuttaa aivojen osaan, joka vastaa kasvojen tunnistamisesta ja kasvojen ilmentymisestä. Tämä neuroni aiheuttaa “peilaus” -reaktion. Joten kun toinen henkilö näkee sinut hymyillen, neuroni palaa ja saa heidät hymyilemään vastauksena. Peilaus menee molempiin suuntiin; jos otat vastaan ​​ja heijastelet puhujasi henkilön ei-sanallisia vihjeitä, se lähettää ei-sanallisen viestin, että tunnet, mitä he tuntevat.

ihmiset, joilla on samat tunteet, kokevat todennäköisemmin keskinäisen luottamuksen

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, joilla on samat tunteet, kokevat todennäköisesti keskinäistä luottamusta, yhteyttä ja ymmärrystä. Kehon kielen peilaus on sanaton tapa sanoa “meillä on jotain yhteistä”. Kun ihmiset sanovat, että joku antaa hyvää energiaa, he eivät ole vain hemmottelemassa joitakin New Age-uskomuksia; he kuvaavat peilaus- ja muita synkronisia käyttäytymisiä, joita he eivät tietoisesti tiedä.